Blogg

Balans och vatten

2014-07-01

Ayurveda erbjuder kunskap som hjälper kropp och själ att återfå och behålla balans. Dagens samhälle innehåller mycket som skapar obalans. Tempot är högt, intrycken är många, vi reser mycket och har ofta oregelbundna tider. Balansen mellan aktivitet/sömn, vila kanske inte alltid är den bästa. Vi hinner/orkar kanske sällan laga bra mat och äta i lugn och ro. Det finns inte tillräcklig tid till träning/motion.

 

När vi inte tar oss tid att göra rätt saker för vår hälsa så hamnar vi i obalans. Vi kanske inte märker det först. Det kan vara små tecken, men alla obehag är obalanser. Det kan var känslomässigt genom att vi lättare än vanligt blir ledsna, oroliga och eller arga, irriterade. Det kan vara kroppsligt i form av värk, magproblem, hudproblem, övervikt, undervikt.

 Obalans föder obalans. När vi hamnat i en obalans är det lätt att vi dras till sådant som får oss ännu mer i obalans. Fel mat, för mycket eller för lite aktivitet (beroende på vilken obalans du har), negativa tankar ....

Vid en lättare obalans kan du själv återfå balans genom Ayurveda. Det är en tilltalande livskunskap som känns naturlig, byggd på sunt förnuft och många tusen års kunskap. Ayurveda är snäll och förlåtande. Inga pekpinnar, utan enkla råd. Mitt tips är att börja med en rutin och sedan bygga på när du känner att du är redo. Ta inte alla förändringar på en gång. det är ofta dömt att misslyckas. Börja med vatten.

 

Vatten är livsviktigt. Många av oss dricker för lite vatten (och kanske för mycket annat). Hur mycket vatten får du i dig på en dag? Hur mycket kaffe,te, läsk, saft och annat dricker du? Första steget till balans är medvetenhet. Skriv en vätskelista i några dagar.

 

Drick vatten! Börja dagen med att koka upp vatten. Drick det när det svalnat till lagom temperatur. Gärna med en bit färsk Ingefära eller en skiva ekologisk citron i. Varmt/ljummet vatten är bra för magen, matsmältningen och hela systemet. Magen blir inte glad av iskallt vatten. Ha gärna en termos med varmt vatten med dig under dagen. Det kan vara ovant i början att dricka varmt/ljummet, men jag lovar att du vänjer dig och att kroppen jublar :)

Antal kommentarer: 2

2018-02-24 12:55:13 - theresa, theresawilliam111@gmail.com

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

2019-06-28 22:50:36 - Dickson Stella, slimcolvin@gmail.com

Mitt namn är Dickson Stella från ZAMBIA, jag är här för att ge mitt vittnesbörd om en läkare som hjälper mig i mitt liv. Jag var infekterad med HIV-virus under 2012, jag gick till många sjukhus, kyrkor för botemedel men det fanns ingen lösning, så jag tänkte hur kan jag få en lösning så att jag inte kan förlora mitt liv, jag förlorade allt jag har min man flyr från mig och tog också mina barn på grund av min sjukdom. En dag var jag i flodsidan och tänkte nästa steg att ta om det skulle hoppa in i floden så att jag helt kan lösa mitt liv eller bara tänka var jag kan gå för att få en lösning. så en kvinna går till mig och berättar för mig varför jag är så ledsen och jag öppnar allt för att berätta för henne mina historier, hon berättade för mig att hon kan hjälpa mig, det är anledningen till att hon normalt kommer hit för att hjälpa människor så att du kan botas för att hon var med i det här problemet innan, presenterade hon mig för en läkare som kastade stavar på människor och gav mig han nummer och e-post så jag ringde honom och mailade honom också. Han berättade för mig allt jag behöver ge och ger mig instruktioner att ta, vilket jag följde ordentligt. Innan jag visste vad som hände kallade han mig och berättade att jag skulle gå till medicinsk kontroll, kallad Priest Salami för dina lösningar nu vid
purenaturalhealer@gmail.com lägg till honom på watsapp +2348105150446
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)