Blogg

Yogamiljön. Yoga och miljön

2014-04-09

Yoga är centralt i både mitt privata liv och i företaget. För mig är yoga en livsfilosofi. Yoga är ett sanskrit ord som betyder förening (av kropp och själ). För mig handlar yoga om att vara i nuet, känna kroppen fokusera inåt och acceptera.  Att kroppen samtidigt blir mjukare, smidigare, starkare är ju en bonus. Med träning kan jag hitta in i mitt inre lugn i vilken stökig miljö som helst, men för att öva detta underlättar det med en bra yogamiljö.

Det känns fint att kunna ha yogakurser i Åsenstugan. Ett gammalt kapell, som flyttades från mellangatan till Åsen i slutet av 40-talet (?). Då var det en kyrkobyggnad och jag har faktiskt gått i söndagsskola här. Nu är det Åsens byförening som ansvarar för stugan. Den används till privata sammankomster, gemensamma aktiviteter för medlemmarna och jag hyr den för kurser. Den ligger på Kärnebäcksvägen i kanten av lilla Kärnebäckaskogen. Åsen känns för mig som ett mellanting av tätort och landsbygd och det är ganska lugnt och tyst och tyst (när det inte är skjutövningar på Kråk förstås- Eller när glassbilen är ute och kör ;) ). Vissa delar av året hörs min mammas får bräka i hagen utanför. Jag tycker det är charmigt.

Inne i stugan har Hildebrand smyckat väggar och tak med sina målningar. Det råder ett lugn här inne. Det är inte bara jag som känner det. Kursdeltagre brukar påpeka detta. Den gamla stugan är oerhört charmig och personlig, men inte så lätt att hålla värmen i på vintrarna.  Jag hanterar detta genom extra mattor på golvet, värmefläkt vid behov och gott om filtar att värma sig med. Yogan värmer ju givetvis upp också :)

Det finns yogamattor till alla kurdeltagare på plats, men man får givetvis ta med sin egen. Det finns mängder av yogamattor i olika prisklasser och med olika material. Jag har valt ECO-ION yogamatta från Myspirit för att den är tillverkad i ekomaterial, är snygg (enligt min smak) och är bra att yoga på. Den viktigaste aspekten är miljön. Klicka på bilden om du vill  läsa mer om Myspirit och  ECO-ION yogamatta:

 

Antal kommentarer: 2

2018-02-24 12:49:50 - theresa, theresawilliam111@gmail.com

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

2019-06-28 22:48:26 - Dickson Stella, slimcolvin@gmail.com

Mitt namn är Dickson Stella från ZAMBIA, jag är här för att ge mitt vittnesbörd om en läkare som hjälper mig i mitt liv. Jag var infekterad med HIV-virus under 2012, jag gick till många sjukhus, kyrkor för botemedel men det fanns ingen lösning, så jag tänkte hur kan jag få en lösning så att jag inte kan förlora mitt liv, jag förlorade allt jag har min man flyr från mig och tog också mina barn på grund av min sjukdom. En dag var jag i flodsidan och tänkte nästa steg att ta om det skulle hoppa in i floden så att jag helt kan lösa mitt liv eller bara tänka var jag kan gå för att få en lösning. så en kvinna går till mig och berättar för mig varför jag är så ledsen och jag öppnar allt för att berätta för henne mina historier, hon berättade för mig att hon kan hjälpa mig, det är anledningen till att hon normalt kommer hit för att hjälpa människor så att du kan botas för att hon var med i det här problemet innan, presenterade hon mig för en läkare som kastade stavar på människor och gav mig han nummer och e-post så jag ringde honom och mailade honom också. Han berättade för mig allt jag behöver ge och ger mig instruktioner att ta, vilket jag följde ordentligt. Innan jag visste vad som hände kallade han mig och berättade att jag skulle gå till medicinsk kontroll, kallad Priest Salami för dina lösningar nu vid
purenaturalhealer@gmail.com lägg till honom på watsapp +2348105150446
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)