Blogg

Det finns doftljus och doftljus

2014-04-06

Det är så mysigt med levande ljus. En doft kan ytterligare förstärka mysfaktorn.....Eller inte!

Jag är stolt återförsäljare och lyrisk användare av underbara ekologiska sojavaxljus med naturliga doftämnen från me&friends. Tillverkade på Österlen . Sojavax har lång brinntid och är lätt att tvätta bort. De vackra glasen som ljusen levereras i kan därför lätt diskas och användas som dricksglas när ljuset brunnt ner. Dessa härliga doftljus finns i många dofter. Just nu har jag lavendel, Choklad, Vanilj och Nag Champa hemma. Alla doftar underbart.

Jag "tål" inte vissa dofter. När jag passerar doftljusavdelningen i vissa inredningsbutiker trycker det obehagligt i pannan. Om jag har minsta tendens till huvudvärk innan jag besöker butiken så kan jag inte gå i närheten av doftljusen. Jag känner likadant för parfymer och tvätt-, rengöringsmedel som doftar starkt. Jag är inte ensam:

http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/allergikansla-kan-ha-andra-orsaker/

Även om du inte är doftkänslig så kan det vara viktigt att vara medveten om att doftljus med kemiskt framställda doftämnen kan vara skadliga för hälsan:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=527672

Det är inte bara doftämnena i ljusen som kan påverka hälsa och miljö. Paraffin är inte bra. Från och med nu blir det bara sterarin eller sojavaxljus för min del:

http://livinggreen.se/groena-tips/73-groena-tips/2253-hallbara-val-foer-ljusaelskare

 

Antal kommentarer: 2

2014-04-17 08:25:25 - Maria, www-hela-dej.se

Fick hem nya doftljus igår (inlove) Underbara!!! Dessutom har jag migränsäkrat dem. I förrgår hade jag migrän;(. Då stoppade jag näsan i de härliga ljusen från me&friends. Jag kände inget obehag :)

2018-02-24 12:51:15 - theresa, theresawilliam111@gmail.com

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)