Blogg

Starten på mitt levande liv

2017-03-19

Jag vet inte vad det var som fick mig att anmäla mig till mitt första frigörande dans pass. Då, 2002, var jag en mycket osäker, blyg, rädd, försiktig tjej med långt hår och mycket lite egen vilja. En duktig flicka som gjorde allt för att bli omtyckt och som var livrädd för att någon skulle tycka illa om henne. Jag kände inte efter hur jag ville leva mitt liv. Jag levde som jag trodde att omgivningen förväntade sig att jag skulle leva. Så här i efterhand inser jag att jag hade någon form av social fobi. Jag gick just då sjuksköterskeutbildningen och jag vågade aldrig räcka upp handen och säga något på föreläsningarna. Jag trodde aldrig att någon ville umgås med mig för att de gillade mig. Om jag blev tillfrågad att vara med så tänkte jag att det var för att de tyckte synd om mig och ville vara snälla. Som med allt annat så var det ingen inre önskan från min sida som gjorde att jag valde att läsa till sjuksköterska. Jag tänkte helt enkelt att det "såg bra ut". Ett respekterat yrke som passade perfekt för en "duktig flicka" . Orsaken till att jag ovan skrev att jag hade långt hår är att jag inom mig hade en önskan om att klippa av det. Men min dåvarande sambo ville inte höra talas om det och jag "lydde". Prestation och duktighet var mycket framträdande i mitt liv då 2002.

 Trots min osäkerhet och rädsla hamnade jag i alla fall på det där första frigörande dans passet på Aspö. Det var magiskt. Det är omöjligt att förklara i ord, men det var som om jag första gången upplevde kravlöshet. Det fanns inga måsten. Ingen vilja att vara duktig och prestera. Ingen känsla av att inte duga. Inte en tanke på vad andra ev skulle tycka om min dans. Några månader senare åkte jag till Stjärnsund för en helgkurs med frigörande dans ledd av Anne Grundel. En fantastisk helg med mycket känslor. Trots rädsla tog jag mod till mig och pratade med Anne enskilt. En av mina rädslor var att ta plats . En annan var att prata med folk jag inte kände, speciellt dem jag såg upp till så det var ett stort steg för mig. Anne berättade om dansinspiratörsutbildningen. En ett år lång distansutbildning till ledare i frigörande dans, med mycket personlig utveckling invävt. Jag kände i hela min kropp, i hela mig hur mycket jag ville detta. Inte för att leda dans utan för att utvecklas och lära känna mig själv. Men tankarna sa att det var omöjligt. Så mycket pengar till ingen "nytta" . "Bara" för att ta hand om mig. Men kroppen, mitt innersta skrek och jag lyssnade. Jag tog mod till mig och bad mina föräldrar om ett lån. Jag hade räknat med att de skulle avråda mig. Att de skulle tycka det var onödigt att lägga pengar på detta. Men jag underskattade dem. Jag tror de kände hur viktigt detta var för mig. Jag tror att hela jag utstrålade hur viktigt det var.

Utbildningen till dansinspiratör var livsomvälvande. Det hände så mycket med mig under detta år. Mycket av det finner jag inte ord för. Det var underbart, bitvis oerhört tufft och läskigt med djupdykningar i känslor, minnen, tankar och föreställningar. Efter varje delkurs kände jag mig tryggare, mer bekant och tillfreds med mig själv.

Jag blev inte kvitt alla mina ”problem” på detta år. Jag jobbar fortfarande med att inte låta ”den duktiga flickan” och ”att vara till lags” ta för mycket plats i mitt liv.  Jag är fortfarande rädd för att göra och vara fel. Kärleken till mig själv går upp och ner och behöver vårdas precis som vilken kärleksrelation som helst. Men det som skedde med mig under detta år var att jag började leva. Jag lärde mig att jag faktiskt får känna efter vad jag vill, hur jag vill leva mitt liv. Jag lärde mig att tillåta mig att känna och att uttrycka mina känslor. Jag insåg hur viktigt och nödvändigt det är att älska sig själv. Innan hade jag bara försökt älska andra och ”tiggt” kärlek från andra. Den där ”kärleken” jag försökte ge andra vara ingen riktig kärlek. Den var kravfylld. ”Om jag är snäll mot dig och gör som du vill så kan du väl älska mig”. Jag faller fortfarande in i detta mönster ibland. Men, nu förstår jag vilken tjänst jag gör hela världen genom att älska mig själv. Jag blir medveten om det de dagar jag har svårt att älska och acceptera alla mina sidor. Då har jag svårt att bemöta andra med kärlek och acceptans.  Jag känner det tydligt de dagar, stunder då jag upplever kärlek till mig själv och förståelse, acceptans med allt som är jag. Då kan jag möta alla andra med kärlek och acceptans. Jag dömer inte andra, eftersom jag inte dömer mig själv.

Jag hade inte en tanke på att leda dans själv när jag påbörjade min utbildning till dansinspiratör. Men det blev så i alla fall. Till min förvåning gick det bra. Jag var inte rädd för att stå i centrum. Det gick bra att prata inför en grupp. Jag är så oerhört tacksam för alla finns stunder jag delat med deltagarna på mina frigörande dans pass. Så mycket känslor som uttryckts. Så mycket skönhet som utstrålats inifrån när deltagarna är närvarande i sina egna kroppar och bara tillåter rörelser (eller stillhet) att komma inifrån.  Så magiska saker som upplevts av mig och deltagarna och som ibland delats med ord efter danspassen. Så starka upplevelser och ibland livsomvälvande positiva insikter som kommit till deltagarna. Innerligt tack för den frigörande dansen och för er alla som deltagit och delat detta med mig och till er som kommer att delta framöver . Tack!

Till er som möter mig idag, på mina yoga- eller danspass. Ni ska bara veta att detta inte hade varit möjligt utan att jag hade klivit in på Aspö den där dagen 2002. Hade någon sagt till mig då, att jag några år senare, skulle leda dans och yoga, så hade jag bara stirrat oförstående på dem. Inom mig hade jag tänkt att personen i fråga måste vara knäpp. Det är 15 år sedan men det känns som om det var i ett annat liv. Den frigörande dansen var starten på mitt liv. Eller starten på mitt levande liv.

Antal kommentarer: 13

2017-03-19 17:12:04 - Eva, naarendra@hotmail.com, haraldsharem.wordpress.com

Jag gillar verkligen att läsa det du skriver och sätter du skriver på.
Tack för att du delar med dig!
Tänk så hårda och begränsande vi kan vara mot oss själva... det är ju helt idiotiskt egentligen. När det är så lätt att bara leva...varför gör vi det så svårt?

Mer liv och glädje till folket (heart)

2018-01-30 03:59:23 - lilian nikky, liliannikky@gmail.com

Jag heter lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex make tillbaka med sin magiska och kärleksspell. jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Dr.semu-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att fixa relation.och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller whatsapp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig glad i din relation.och hans också perfekt i
1 LOVE SPELL
2 VIN EX BACK
3 FRUKTER AV WOMBEN
4 PROMOTION SPELL
5 SKYDDSPEL
6 BUSINESS SPELL
7 bra jobbspel
8 LOTTERY SPELL och COURT CASE SPELL.

2018-02-24 12:19:28 - theresa, theresawilliam111@gmail.com

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

2018-02-24 12:20:18 - theresa, theresawilliam111@gmail.com

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

2018-03-24 23:11:36 - Jessica, jessicatremblay224@gmail.com

Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, e-post: drogunduspellcaster@gmail.com jag var förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: drogunduspellcaster@gmail.com om du står inför någon form av problem
1. Få din älskare eller man tillbaka
2. Lotteri stava / Lycka stava
3. Om du vill stoppa din skilsmässa
4. Äktenskapsstavar
5. Få jobbstavning
6. Kampanjer
7. Få pengarna tillbaka.
8. graviditetsförlopp
9. Kärlekstavning
10. Om du vill tillfredsställa din partner
11. Förbjudande stavning

2018-03-28 11:36:35 - ELDA, elda53636@gmail.com

Mitt namn är Elda Jag vill vittna om den stora stavningskastaren som heter Dr.Chamberc, min man och jag är gift i 5 år nu har vi inget barn och läkare sa till oss att jag inte kan föda bara för att min kropp var skadad på grund av fel narkotiska receptet får mig att oroa mig och min man är inte glad så min man bestämmer sig för att gifta sig med en annan tjej och skilja mig, jag var så ledsen att jag berättade för min vän om att hon fick mig Dr.Chamberc e-postadress och jag aldrig tro på honom så mycket, men jag bestämde mig för att försöka det och han sa att han skulle hjälpa mig att få min man tillbaka efter tre dagar och jag skulle bli gravid. Jag tvivlade på att på tredje dagen kom min man tillbaka till mig och grät han sa han ville inte längre ha skilsmässa 2 månader efter att doktorn bekräftade att jag var gravid, om du har några problem, kan Dr.Chamberc hjälpa dig också, skicka honom ett mail på chamberc564@yahoo.com

2018-05-25 00:20:48 - Camila Rodela, camilarodela360@gmail.com

Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
(1) OM DU VILL DIN EX-BACK
(2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
(3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
(4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
(5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
(6) du vill vara rik
(7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
(8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
(9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
(10) DU BEHÖVER EN JOBB
ogagakunta@gmail.com

2018-10-17 11:39:04 - Allison Howarts, allisonhowarts101@gmail.com

Jag är Allison Howarts Efter att ha varit i relation till Anderson i flera år bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, bad jag Han med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: ogagakunta@gmail.com du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall eller vad är han på +2348069032895
1) Förälskelse Spells (2) Förlorade Love Spells (3) Skilsmässa Spells (4) Marriage Spells (5) Bindande Stava. (6) Breakup Spells
7) Förbanna en förälskelse (8) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning (9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
ogagakunta@gmail.com

2018-11-07 13:43:31 - Aslund, alienjanice009@gmail.com, www.relationshipproffs.com

Hej, jag är inte här för att annonsera, jag vill dela mitt livliga vittnesbörd och uppleva med er alla, men du måste också bjuda in personer som står inför liknande förhållande / äktenskapsproblem. För några månader sedan blev jag förlorad i kärlek med min man vi delar god kärlek i mer än 7 års äktenskap tills en kvinna tog honom ifrån mig. Då ringde jag till min vän och hon berättade för henne hur hon stötte på ett liknande problem och gav den här stora mannen Oduduwa kontakten med mig och jag gav alla de saker han behövde för kärleksstavning charm enahcnatment lunching inom 7. Idag avslutade sjunde dagen av kärlek -spell trown in action, min man är hemma ber om ursäkt och ber om förlåtelse, jag är glad att bli kär i min familj igen vi är återförenade. Jag uppmanar var och en av er att kontakta den här mannen Oduduwa är pålitlig, betrodd och han är den verkliga kärleksspellaren som kan hjälpa dig att återställa ditt äktenskap hem snabbt inom sju dagar stavningsproceduren du har ett bra resultat. Jag har försökt andra spellcasters tidigare men ingen kunde hjälpa mig tills jag träffar Oduduwa-kontakt-e-postadressen, Oduduwa är den bästa bäst spellcaster som fungerar. Din historia eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Igen, tack. Kontakta honom på hans email via: [dr.oduduwaspellcaster@gmail.com] om du möter någon form av problem;
1. Få din ex älskare tillbaka med magisk kärleksspell
2. Penningspelt / Ritualer stavning för att få Jobpromotion
3. Om du vill stoppa din skilsmässa (Skilsmässa Spell)
4. Skydda spelstavning (skydda din familj mot yttre effekter)
5. Få jobbannonsering (Jobbsucces och lycka till spell charm)
6. Kampanjer (Politik Stava - Vinn Val Stava Charm)
7. Hämta pengarna tillbaka. (Stava för att återhämta förlorade pengar)
8. Viktminskning stavning (örtmedicin för att återställa normal kroppsvikt)
9. Kärleksbokstäver (Stava för att bli kär i rätt livspartner)
10. Om du vill tillfredsställa din partner / botemedel för svag erektion.
11. Graviditet Stava (få en egen bebis)
Oduduwa är det enda sanna svaret på alla dessa livsproblem idag, kontakta email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

2019-02-04 11:59:07 - elizabeth james , elizabethjames004@gmail.com

Jag heter Elizabeth James, är från USA, jag är här för att vittna om det goda arbetet med AROZA SPELL CASTER & SPIRITUAL TEMPLE.
Jag har varit äktenskap i tio bra år och inget barn och och min man hotade att skilja mig och gifta mig med en annan kvinna.
Jag träffar en vän som introducerade mig till Dr Aroza som hjälper till att ställa en stavning och jag var gravid och lever nu lyckligt med min man och barn.
Passerar du genom problem som .....
Andliga problem
Traditionella ritualer
Äktenskapsproblem
Pengar stavar
Barreness
Skilsmässa lösningar
Attraktion
Sysselsättning
Rättsfall
Revevge
Hälsoproblem
Känner du att du inte har någon framtid?
Har du förlorat iver för livet?
Känner du att du förlorar den?
Ständigt drabbar du av otur?
Söker du kärlek, vänskap vill en tidigare älskare återvända eller en nuvarande älskare att begå?
Kontakta sedan AROZA SPELL CASTER & SPIRITUAL TEMPLE
Ring eller WhatsApp +79267785378
E-post. arozatemple@gmail.com
Skype. Aroza tempel
Facebook: Arozatemple2

2019-06-28 22:43:00 - Dickson Stella, slimcolvin@gmail.com

Mitt namn är Dickson Stella från ZAMBIA, jag är här för att ge mitt vittnesbörd om en läkare som hjälper mig i mitt liv. Jag var infekterad med HIV-virus under 2012, jag gick till många sjukhus, kyrkor för botemedel men det fanns ingen lösning, så jag tänkte hur kan jag få en lösning så att jag inte kan förlora mitt liv, jag förlorade allt jag har min man flyr från mig och tog också mina barn på grund av min sjukdom. En dag var jag i flodsidan och tänkte nästa steg att ta om det skulle hoppa in i floden så att jag helt kan lösa mitt liv eller bara tänka var jag kan gå för att få en lösning. så en kvinna går till mig och berättar för mig varför jag är så ledsen och jag öppnar allt för att berätta för henne mina historier, hon berättade för mig att hon kan hjälpa mig, det är anledningen till att hon normalt kommer hit för att hjälpa människor så att du kan botas för att hon var med i det här problemet innan, presenterade hon mig för en läkare som kastade stavar på människor och gav mig han nummer och e-post så jag ringde honom och mailade honom också. Han berättade för mig allt jag behöver ge och ger mig instruktioner att ta, vilket jag följde ordentligt. Innan jag visste vad som hände kallade han mig och berättade att jag skulle gå till medicinsk kontroll, kallad Priest Salami för dina lösningar nu vid
purenaturalhealer@gmail.com lägg till honom på watsapp +2348105150446

2019-11-18 16:04:43 - ALICE LUCAS, ejakhiangheg01@gmail.com, www.relationshipexpert.com

Hej, säsongshälsningar till alla mina tittare där ute, är här för att berätta lite om hur jag fick min man tillbaka med hjälp av en stor man som heter Dr.Amiso. Am Marie Tom, efter att ha varit i förhållande med honom i tio år, min make bröt med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka på grund av den kärlek jag har till honom, bad jag honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän på nätet och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta Dr.Amiso, den stora stavmästaren som kunde hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än för att pröva det, mailade jag Dr.Amiso, och han sa till mig att det inte fanns något problem att allt kommer att vara okej innan 48 timmar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan 48 timmar, han kastade trollben och överraskande under den andra dagen, det var cirka 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, vem som helst kan behöva hjälp av Dr.Amiso stavmästaren, hans e-postadress är (herbalisthome01@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller cancer, vill gifta sig med älskaren efter ditt val eller skilsmässoärenden, hälso- eller äktenskapsproblem, vad som helst, ge inte upp, kontakta honom på herbalisthome01@gmail.com

2021-05-26 14:32:56 - Helen Greens , bekinsfeldman@gmail.com

Hej, här är en person jag vet att du faktiskt kan ha en privat session och få din civilstånd löst inom ett ögonblick, den personen är den ständigt medkännande doktorn Egwali, en trollformell som har använt sin magiska trollformel för att hjälpa till att förändra livet för så många jag känner idag. Du bara heter det, är det en kärleksformulering, yrkesverksamhet, sjukdomar av olika slag, vad som än är fallet, han har rätt i tid för att ta hand om dig och ge dig sinnesro precis som han gjorde för mitt. Du kan kontakta honom via WhatsApp / Viber + 2348122948392
Mail: dregwalispellbinder@gmail.com Ha en privat session med honom och var glad. Lycka till!!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)