Blogg

Massagemiljön, massage och miljön

2014-03-31

På Hela Dej i Åsen är miljön viktig på flera sätt. Att miljön i den lilla stugan känns trivsam, trygg, ren, lagom varm etc är något jag strävar efter. Men även att miljön, vår planet, inte påfrestas i onödan av verksamheten på Hela Dej i Åsen. Jag tar tacksamt emot synpunkter angående både miljö och miljö.

Jag är så tacksam för min arbetsmiljö och jag hoppas kunderna trivs lika bra som jag. Den lilla massagestugan ligger för sig själv på en tomt i utkanten av Karlsborg. Vid den här tiden på året hör jag fåglarna sjunga utanför och när solen lyser letar sig solstrålarna in genom gardinen i behandlingsrummet. Stugan är gammal, lite sned och vind på sina ställen och charmigt (beror på vem man frågar förstås :) ) sliten. Men det går fint att hålla värmen på vintern och sommartid är det ljuvligt att kunna öppna korsdrag.

Stugan är precis lagom stor. Hall, veranda (ej isolerad, men mysig på sommaren), kök, behandlignsrum, toa. En liten hall där jag och kunderna kan ställa skor och hänga ytterkläder. (Elementet under jackkrokarna uppskattas på vinterna eftersom jackan är varm när kunden ska gå ut efter behandling). Det lilla köket rymmer kassa, kontor, "väntrum" och en tvättmaskin bakom ett draperi. Egentligen har jag inget väntrum eftersom jag alltid har gott om tid mellan behandlingarna. Jag tycker det känns bra att slippa stressa mig själv och kunden. Ibland blir det ju lite prat efter behandlingen vid vattenstunden (kunder får alltid ett glas vatten efter massage)

 I behandlingsrummet finns en hörna med draperi där kunden får hänga av sig sina kläder inför massagen. Väl på massagebänken får man ligga med handdukar på de delar av kroppen som inte för tillfället masseras. Under den kallare tiden av året värmer jag handdukarna innan behandling och jag har även en uppvärmd vetekudde att lägga på kundens fötter.

 

Nyligen har jag köpt in nya handdukar i ekomaterial bomull/bambu. Härligt mjuka. Givetvis tvättar jag dem i parfymfritt, miljövänligt tvättmedel.Masserar gör jag med kallpressad, ekologisk sesamolja. Doften som jag tillsätter kommer från eteriska oljor. Ingen syntetisk parfym finns i stugan.

Inte i städprodukterna heller. Jag städar med miljövänliga rengöringsmedel och diskar med ekodiskmedel. På toan finns härlig, naturlig, ekologisk tvål från svenska Rosenserien samt handdukar i ekobomull. Här städas det givetvis också med ekoprodukter.

Antal kommentarer: 2

2018-02-24 12:57:20 - theresa, theresawilliam111@gmail.com

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

2019-06-28 22:46:32 - Dickson Stella, slimcolvin@gmail.com

Mitt namn är Dickson Stella från ZAMBIA, jag är här för att ge mitt vittnesbörd om en läkare som hjälper mig i mitt liv. Jag var infekterad med HIV-virus under 2012, jag gick till många sjukhus, kyrkor för botemedel men det fanns ingen lösning, så jag tänkte hur kan jag få en lösning så att jag inte kan förlora mitt liv, jag förlorade allt jag har min man flyr från mig och tog också mina barn på grund av min sjukdom. En dag var jag i flodsidan och tänkte nästa steg att ta om det skulle hoppa in i floden så att jag helt kan lösa mitt liv eller bara tänka var jag kan gå för att få en lösning. så en kvinna går till mig och berättar för mig varför jag är så ledsen och jag öppnar allt för att berätta för henne mina historier, hon berättade för mig att hon kan hjälpa mig, det är anledningen till att hon normalt kommer hit för att hjälpa människor så att du kan botas för att hon var med i det här problemet innan, presenterade hon mig för en läkare som kastade stavar på människor och gav mig han nummer och e-post så jag ringde honom och mailade honom också. Han berättade för mig allt jag behöver ge och ger mig instruktioner att ta, vilket jag följde ordentligt. Innan jag visste vad som hände kallade han mig och berättade att jag skulle gå till medicinsk kontroll, kallad Priest Salami för dina lösningar nu vid
purenaturalhealer@gmail.com lägg till honom på watsapp +2348105150446
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)